Ervaringen

Op deze pagina zijn ervaringsverhalen van cliënten uit de BSR paktijk Julianadorp verzameld.
Bent u ook client in deze praktijk en wilt u ook uw ervaringen delen dan kunt u mij een mail sturen met uw ervaringen.
debby.bijl@bodystressrelease.nl
Deze ervaringen worden anoniem gepubliceerd en u helpt hiermee nieuwe cliënten die nog geen ervaringen hebben met body stress release.

Bloembollenkweker 54 jaar
Na jaren van vage rugklachten, diverse therapeuten en therapieën werd er in 2015 een hernia bij mij geconstateerd.
Via een kennis kwam BSR op mijn pad en na het lezen over het ontstaan van de behandelmethode heb ik een afspraak gemaakt.
Na de eerste behandelingen wist ik niet goed wat ik er aan had.
Wel had ik in de gaten dat mijn lichaam aan het werk was, de dagen na de behandeling voelde alles moe.
Na meerdere behandelingen, ongeveer 2 maanden later, kon ik al mijn werkzaamheden weer als vanouds doen.
Ik weet niet of de hernia weg is maar met eens in de 3 maanden een onderhoudsbehandeling en netjes leven heeft deze ‘zachte’ methode mij enorm geholpen.

Vrouw 55 jaar
Al een aantal jaren had ik in toenemende mate last van mijn nek en schouders. Dit uitte zich in soms dagen pijn en vermoeidheid. Uit rotngenfotos bleek dat ik slijtage in de lage nekwervels had. Fysio bracht verlichting maar de klachten gingen niet geheel weg. Een collega van het werk tipte mij om BSR te proberen. Al na een aantal behandeligen merkte ik dat mijn klachten minder werden. Daarnaast sliep ik ook beter en met de tips hoe ook beter op mijn houding te letten kan ik alleen maar zeggen dat het een stuk beter gaat dan voor de behandeling. Naast dat de behandelingen ontspanned zijn spreekt het mij erg aan dat door de behandeligen het lichaam zichzelf herstelt, prachtig.

Vrouw 53 jaar
Na jaren fysiotherapie, voor nek- en rugklachten en uitstraling bil/been, met pijnmedicatie en pijnbestrijding (wat uiteindelijk niet hielp), en daarbij de bezoeken naar het ziekenhuis voor neuroloog/orthopeed, kwam ik in 2015 in contact met BSR.
Na de 1ste 3 releases hoefde ik niet meer naar de fysiotherapie en de pijn kon worden bestreden met paracetamol en ook dat hoefde na de volgende 2 releases niet meer.
Na 30 jaar op (aangepaste) steunzolen te hebben gelopen stond ik weer op mijn ‘eigen voeten’! Wetende dat het lichaam daar wel de tijd nodig had om zich te herstellen. Mijn lichaam ging aan het werk. Ik blijf komen voor onderhoud of dat het lichaam aangeeft dat het weer nodig is.
Nu bijna 2 jaar verder en met 2 oefeningen per dag kan ik zeggen dat BSR voor mij dé gezondheidstechniek is.

Vrouw 38 jaar
Na een zoektocht tussen regulier en alternatieve geneeswijze kwam ik uiteindelijk uit bij de BSR.
Dagelijkse migraines beperkte mijn dagelijks functioneren.
Er is sindsdien veel verbeterd.
De behandelmethode zelf is zeer ontspannen.
En wat me tevens aanspreekt, is dat het doorwerkt in het hele lichaam.
Geen symptoombestrijding maar het genezingsproces dringt door op alle niveaus.
Voor mij was een echte aanrader!

Vrouw 38 jaar
Sinds jaren last van mijn onderrug gehad en diverse therapieën geprobeerd. Body stress release kwam op mijn pad via een kennis die mij er op attendeerde. Na de eerste keer dacht ik; deze zachte behandeling kan niet veel betekenen. Maar het tegendeel is waar. Ik voelde dat mijn lichaam aan het werk is gezet en dat er heel subtiel van alles ging veranderen. Na de 9e behandeling kon ik echt zeggen dat mijn rugklachten wezenlijk waren veranderd en niet tijdelijk zoals bij de andere therapieën. Nu ga ik heel af en toe voor een onderhoudsbehandeling naar BSR want ik wil niet meer terug naar mijn regelmatig blokkerende rug!!!

Jongetje 2 maanden
Op het consultatie bureau hoorden we dat bij onze zoon been lengte verschil had en dat een spijdbroekje/gips een oplossing zou kunnen zijn. We zijn toen bij de BSR praktijk in Juliandorp terecht gekomen want ik had gehoord dat BSR een zachte techniek was. Het leek ons eenvoudiger om dit eerst te proberen voordat we aan zo’n broekje zouden beginnen. Het resultaat was bijzonder. In het begin reageerde onze zoon met hangerigheid en zelfs een dagje koorts wat ook zomaar weer voorbij ging. Na de derde release voelde hij veel ontspannender in onze armen. Gek dat we dat niet eerder hadden opgemerkt. Het consultatie bureau heeft bij latere bezoeken geen opmerkingen meer gemaakt over het beenlengte verschil.

Man 67 jaar
Voordat ik bij BSR kwam had ik een tintelende, prikkende vingers en gebrek aan kracht in mijn handen. Waarschijnlijk ontstaan door het snoeien van mijn heg. Ik dacht eerst dat gaat wel weer over, maar eigenlijk werden de klachten steeds erger. Mijn hele arm en schouders gingen ook pijn doen en ik kreeg regelmatig last van hoofdpijn waar ik anders geen last vast had.
Na een aantal BSR behandelingen kwam het normale gevoel in mijn handen terug en na ongeveer 7 weken waren ook mijn armen nek en schouders weer zoals het moest zijn. De hoofdpijn was ook weer verdwenen. Wat ik wel moeilijk vond was dat ik mezelf rust moest geven, ik ben nogal een bezig baasje. Ik merk nu veel eerder op waneer mijn lichaam aangeeft wanneer het even genoeg is. Ik ga nu niet meer stom door en zo hoef ik ook niet meer zo vaak naar BSR 😉